SPOZNAJ NAS - APRÈS OUTDOOR crew

Kdo ali kaj je APRÈS outdoor?

Smo ekipa treh fantov, ki z našimi produkti želimo popularizirati športno rekreacijo. Zavedamo se, da je dober produkt tudi motivacija za udejstvovanje v športu. Ko imaš dober produkt, ga vedno znova želiš ''preizkusiti'' v različnih okoliščinah in terenih.

Naša znamka se imenuje Aprés, kar pomeni »po«. Naša vizija se nanaša na počutje po športu, ko si privoščiš kavo, pivo, sezuješ smučarske čevlje in se podružiš s prijatelji. Tudi sami smo športniki, zato nam užitek po opravljeni dejavnosti veliko pomeni. Zavedamo se, da je postavljanje ciljev prav tako pomemben dejavnik športne aktivnosti, vendar čutimo, da številke in rekordi v zadnjem času rekreativne športnike zelo obremenjujejo, zato sami spodbujamo cilje, ki so povezani z dosežki in ne s časovnimi rekordi. Med faze športnega udejstvovanje uvrščamo postavitev cilja, pot, ki jo opravimo in praznovanje doseženega cilja. Prav vsaka faza ima velik pomen, ki jo s svojim produktom soustvarjamo.



  • Jan

    Pozdravljeni,

    Smo ekipa, ki organizira največje trail teke pri nas kot so Julian Alps Trail Run, Soča Outdoor Festival, Kočevje Outdoor Festival in UTVV. Vaša očala se nam zdijo super tudi za tek in nas zanima, če bi vas zanimalo partnersko povezovanje s katerim od zgoraj naštetim dogodkom? Na različnih dogodkih imamo različne partnerje. Od adidas Terrex, Hika, Salomon, Continental, Red Bull, Alive, Vzajemna, Proteini.si itn. Nimamo pa še partnerja na področju športnih očal. Še najbolj iščemo nekoga na Julian Alps Trail Run, ki je en izmed 30 dogodkov na svetu, ki je del največje svetovne trail lige UTMB. Z veseljem vam posredujem več informacij od vsakega dogodka, v kolikor vas zanima. Vnaprej hvala za povratno informacijo in lep pozdrav,
    Jan Klavora


To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post